• Dit event is voorbij.

Iedereen beroemd!

4 maart 2017 @ 20:00 - 22:30

Evenement Navigatie

Mensen zijn zich vaak zelf niet bewust van hun talent. Het is dat gedrag wat voor hen vanzelfsprekend is en waar anderen met bewondering naar kijken. Als iemand opfleurt van een activiteit en er uren mee kan doorgaan zonder moe te worden, zet hij of zij hoogstwaarschijnlijk een talent in.

Naar jaarlijkse traditie presenteren de muzikanten van de Harmonie Eendracht Aalbeke op 4 maart 2017 hun maartconcert. Het concert kreeg dit jaar de titel ‘Iedereen Beroemd’, want voor deze bijzondere editie richten ze de spotlights voor één keer op hun eigen muzikanten. Verschillende muzikanten grepen deze kans met beide handen en zullen hun talent aanspreken om het beste van zichzelf te geven in een solowerk. Sommigen gaan de uitdaging in hun ééntje aan, anderen zullen in groep op de voorgrond treden. Hoe dan ook belooft het een boeiende avond te worden waarin u ongetwijfeld zal kunnen genieten van de harmonie en zijn muzikanten.

Graag stellen we het concertprogramma aan u voor:

• Summon the Dragon – Peter Graham
  • Music for Fun – André Waignein
  • La Vouivre – Thomas Doss
  • This Majestic Land – Michael Hoppé
  • Blades of Toledo – Trevor Sharpe

• Le Rendez-Vous de Chasse – G. Rossini (arr. G. Moreau)
  • In the Shadow of Napoleon – Bert Appermont
  • Skyfall – Adelle (arr. G. Deforche)
  • Highlights from Riverdance – Bill Whelman (arr. J. de Meij)

We hopen u te mogen verwelkomen op deze muzikale avond. Alle info omtrent de ticketverkoop vindt u terug op de bijhorende flyer.
Graag tot dan!

Datum: