Bijna weg…

Dinsdag 25 juli

Het is ondertussen bijna twee jaar geleden dat we onze muzikanten op de hoogte brachten wat de bestemming zou zijn van onze volgende concertreis: “Italië”. Iedereen was in elk geval onmiddellijk super enthousiast. Met de werkgroep zijn we er onmiddellijk ingevlogen om allerlei activiteiten te organiseren om wat geld in het potje te krijgen om de reis voor iedereen betaalbaar te houden. We hebben gekaart, auto’s gewassen, desserts gegeten, rommel ingezameld, moeilijke quizvragen opgelost en heel veel naar het toilet geweest. Ook met de oudere muzikanten zijn we op tal van evenementen gaan opdienen om zo beetje bij beetje een mooie som geld in te zamelen.

Nu rest ons nog één allerlaatste activiteit, de leukste van allemaal, de reis zelf. Alles is volledig voorbereid en de muzikanten die een aftelkalender hadden gemaakt voor de reis, zullen zien dat bijna alle vakjes zijn aangekruist. In het lokaal zal de aftelkalender op de repetitie van morgen tonen: “Nog 2 dagen”.

Ondertussen hebben we ook eens naar Franco Di Più Arrabiato (de Italiaanse Frank de Boosere) gebeld en hij heeft ons beloofd dat het weer alvast ook dik in orde zal zijn (het zal bij momenten doen denken aan onze hittegolf van vier jaar geleden in Oostenrijk).

Geniet nog van het regenachtige België, want binnen drie dagen vertrekken we naar ‘La Bella Italia’!