Jeugdharmonie Jong Eendracht

Contactpersoon

Stan Christiaens

Dirigent jeugdharmonie

Pittemstraat 141 8760 Meulebeke

Repetitiemoment

Elke vrijdag van 19 tot 20.15 u.
Afwijkingen zijn mogelijk.

De jeugdharmonie bereidt leerling-muzikanten voor op hun toetreding tot de Koninklijke Harmonie Eendracht Aalbeke.

Vooral na de oprichting in Aalbeke van een afdeling van het Stedelijk Conservatorium van Kortrijk (1966) ging de muzikale opleiding van de jonge muzikanten er zienderogen op vooruit en startte een traditie van deelname aan verschillende festivals en wedstrijden in binnen- en buitenland.

De jeugdharmonie organiseert jaarlijks een nieuwjaarsconcert, dat wordt voorbereid tijdens een meerdaags muziekkamp. Het orkest verzorgt ook regelmatig andere concerten, neemt af en toe deel aan wedstrijden en streeft er naar om regelmatig ook eens het buitenland aan te doen.

Vandaag staat de jeugdharmonie onder leiding van Stan Christiaens.

JEA 2020

 


Wie kan toetreden?

In eerste instantie natuurlijk wie al lid is van ons instaporkest ‘De Mini’s’.

Anderzijds is de jeugdharmonie ook erkend binnen de context van ALC (alternatieve leercontext). We staan er wel op dat wie om die reden aansluit, zich ook volledig achter de missie en visie van onze vereniging zet. M.a.w.: we verwachten een engagement dat verder gaat dan een participatie die zich beperkt tot de vereiste voorwaarden van ALC.

Contacteer ons

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht in te vullen
Uw voornaam en familienaam*

Uw e-mailadres*

Onderwerp*

Uw bericht of vraag.*

  • Valentijnsquiz

    Valentijnsquiz

    Binnenkort staat er een nieuwe feestdag voor de deur: Valentijn, de dag van het jaar om liefde te vieren! Ten voordele van de concertreis naar Frankrijk deze zomer organiseert de … Lees verder “Valentijnsquiz”