Project ‘In de schaduw van Napoleon’

Op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli ’19 programmeert de Koninklijke Harmonie Eendracht Aalbeke zijn meest omvangrijke project tot nog toe. De harmonie, onder leiding van Aaron Eggermont, waagt zich aan de Belgische première van de musical ‘In de schaduw van Napoleon’. Dit musicalspektakel zal plaatsvinden in de unieke omgeving van Houtimport Vandecasteele te Aalbeke (Kortrijk).

De muziek van deze musical voor harmonie orkest werd geschreven door Bert Appermont. Het verhaal en de teksten zijn van de hand van Jef Mellemans die voor onze productie de regie op zich neemt. De musical wordt voor u gebracht door ons 80-koppig orkest, ondersteund door een koor van zo’n 100 zangers en zangeressen waarvoor wij nu volop koren aan het zoeken zijn. De cast bestaat uit 6 hoofdrollen en verschillende ensembleleden/dansers.

Met in totaal zo’n 200 uitvoerders belooft het een uniek spektakel te worden dat mensen uit verschillende hoeken van (West-)Vlaanderen bij elkaar brengt.

- Het verhaal

- De regisseur

Jef Mellemans over de totstandkoming van de musical

Wil je graag dansen en/of acteren

Klik hier voor meer informatie.