Winnende nummers Trom-bola / Lasagne aan huis

Vanmorgen werden de 655 porties lasagne vlotjes op elk adres geleverd. Nogmaals onze dank aan iedereen die een bestelling plaatste. Hopelijk konden we jullie verrassen met de sangria, de huisgemaakte lasagne, het dessertje, de drankjes en de andere leuke toevoegingen.

Vond je ook de ‘Trom-bola’-enveloppe in het pakket? De traditionele onschuldige kinderhand haalde alvast onderstaande nummers uit de bus:

Alle winnaars hebben zich gemeld.
Geniet van jullie prijs!

  1. Proficiat aan jullie allemaal. De harmonie heeft ons een uitvoering op hoog niveau laten horen. We hebben ervan genoten ????

4 gedachten aan “Winnende nummers Trom-bola / Lasagne aan huis”

  1. Een dikke proficiat met jullie initiatief. Het was prima in orde, er was aan alles gedacht en de woordspelingen waren reuze goed gevonden. De lasagne zelf vonden wij wat minder maar ieder zijn smaak is anders hĆØ
    Cannaert

  2. Super alternatief voor de ‘kiekefret’. Oogde heel professioneel en verzorgd, straalde cachet uit en was vooral ook heel lekker, zelfs na een invriesbeurt. Originele benamingen ook… Kortom chapeau aan de hele organiserende ploeg en medewerkers! Voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.