Wijnverkoop

In de loop van 2020 zette onze jeugdharmonie een actie ‘wijnverkoop’ op het getouw om extra middelen bijeen te brengen voor de concertreis naar de Provence in 2021. De actie liep goed, tot de pandemie ons dwong om de reis uit te stellen tot 2023.

In april 2022 neemt onze harmonie deel aan de concertwedstrijd Flicorno d’Oro in Riva del Garda (I).

Concertreizen vergen van onze vereniging, maar ook van elke muzikant, een grote financiële inspanning. Om de kostprijs voor iedereen betaalbaar te houden, activeren we nu de actie ‘Wijnverkoop’. Het mooie, gevarieerd en kwalitatief aanbod zal je beslist aanspreken.

Bekijk het aanbod en bestel door de brochure te downloaden en/of rechtstreeks te bestellen via onze webwinkel.

Als je bij je bestelling de naam van een muzikant vermeldt, zal hij/zij genieten van een korting op de deelnameprijs. Als je geen naam vermeldt, komt dit ten goede aan de hele groep.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.